Monday, February 8, 2010

sarapan 8/2/10


wah lama sungguh tak buat entri makan2.
ini sarapan pagi ni.
aku makan laksam yang sangat mabeles...
uh sedapnya masih teringat2 kesedapannya
hb makan bihun sup
dan seperti biasa hb teh tarik gelas beso
dan aku biasanya minum air suam
tapi orang tu salah dengar dia hantar
teh o suam
rm3 bihun sup dan laksam
dan itu teh tarik gelas beso sudah naik harga........

6 comments:

  1. oiii bestnye!!! lama tak mkn laksam nih.. one of my favourite (which is semua food actually favourite.. tolak batu & kayu je!)..
    teh tarik pun favourite jugak, tp sejak 2 menjak ni kena control le sikit, tu yg bila tengok tang buih tu meleleh ayor liur teman!

    ReplyDelete
  2. akak...wahi laparrrrrrrrrrrr...wuahhhh...

    ReplyDelete
  3. ieza,
    memang sedap sangat...:)

    ReplyDelete
  4. dhill,
    teh tarik tu sangat mengoda tapi buat sementara waktu terpaksa dilupakan. sebabnya kena turunkan berat badan yang semakin membesar bak juara. tak dapat minum teh tarik tak mengapa tapi laksam tak boleh tinggal :)

    ReplyDelete
  5. wahi,
    haiiiiiiiiiiiiiiii
    bizis lagi ke kat office? dah abes audit ke?
    akak tahun ni lega sesangat sebab tak lagik menghadap auditor.
    tapi macam biasa tetap jugak buat part time tax comp untuk personal income tax.

    ReplyDelete